pizzamacka

Jätte trevlig dag! Fint väder, jätte trevligt besök av JC och Dinah och även lilla Yasmine som har blivit så himla stor nu! Träffade dem för ett halvår sen, och herregud vad tösa har växt! Hon käkade chokladbollar så det stod härliga till.
Kanske fått sålt lite möbler nu, hoppas verkligen på det så att vi kan åka in och köpa oss en ny soffa. Skulle verkligen behövas.. Pengarna räcker inte alltid till nämligen.. därför behöver vi sälja innan vi kan köpa ;)
Åka hem till mamma och käka på eftermiddagen, fiskgratäng.. rätt gott faktiskt. Hon blev med tillbaka hem till oss o käka pizzabullar. Hon är bra hon, min mamma. Bättre mamma hade jag inte kunnat få.
Tror inte att det dröjer länge innan Casper promenerar iväg själv nu heller.. han går o går o går o går.. Det tar aldrig slut på intresset för promenader! Visst att det är härlit att se kämparglöden och viljan hos honom, men herregud så tradigt att gå och hålla honom i händerna där han går fram o tillbaka flera hundra gånger om. Men han är duktig lilla lilla vännen.
Som småbarns mamma är man inte så himla pigg kan jag säga.. så snart blir det att snoosa sängen så att man orkar med promenixerna imorgon också.
Blir en tur till ikea imorn om det blir som vi planerat! NICE.

Good night, don't let the bedbugs bite.. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0