Slaget är vunnet

Hahaa! vi vann vi vann. :P Vi köpte en saab 9-5 för ett par månader sen som ena dörren var lite skadad på. Det var en försäkringsskada, så det skulle dom fixa genom att besälla en ny dörr och skruva på utan någon som helst kostand för varken oss eller företaget. Vi fick en tid och så var det med det... ny tid efter tid efter tid.. Aldrig att den nedrans dörren kunde komma till företaget så att dom kiunde fixa det. Vi har tvista och ringt och åkt dit o frågat och allt möjligt, men bara en massa bortförklaringar tills nu. Nu äntligen fick vi dem att låna ut en annan bil; ingen mindre än DEMO bilen. haha. :D för dom som inte vet så är DEMO bilen en bil som företaget får hyra för att ha så att man kan provköra för att se om man gillar modellen. Den är helt fullutrustad med det mesta som man ens kan utrusta en bil med. Nu minsann har vi satt fart på slöfockarna. Det kommer inte ta mer än några dagar innan bilen är fixad kan jag lova. För nu blev det minsann fart på chefen. ;)

Storhandlingen blev av idag. Willys på Våxnäs är verkligen billigt, och bra varor finns det. Köpfte blöjor till Casper bl.a. testade faktiskt en ny modell idag som jag tänkte att han kunde ha på dagarna, och en annan sort på nätterna. Det var sånna där "up & go" blöjor. Typ som byxblöjor liksom. Får se hur bra dom är.
Vi åkte även till ICA MAXI där vi skulle köpa saker som köttfärs och grejer. Besökte också Bergqvist skor där Casper fick sina första gåskor. Vita med små söta skosnören. Han är så söt när han stapplar runt i dom här hemma. :D Det verkar som om dom är jätte tunga för honom, han kämpar o sliter för att kunna gå framåt :D men vilken skilnad på stabilitet kring vristerna! Tror verkligen att dom är jätte bra för honom! Dröjer inte länge innan han springer runt själv här hemma. Får nog fixa grind runt kaminen snart.
Träffade Alvin, Therese och Camilla på maxi. Jätte kul verkligen. Therese kommer nog följa med till fotbollsträningarna och träna lite. Ska ringa henne imorgon och se om hon hänger på. Skulle ju vara så roligt! Träffade även Miriamo ävk. Miriam. Så söt tös så ;) Kul att träffa lite kompisar sådär mitt i veckan ;)

Har bestämt mig för att åka till Barnenshus imorn också och köpa en cykelsits. Nu vill jag böeja cykla med Casper!! Dröjer inte länge innan jag kan göra det heller, så nu ska här köpas cykelsits :D
SE UPP I BACKEN FÖR HÄR KOMMER VI!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0